Hudmottagning

Björn Sonesson – Hudläkare

Björn fick sin specialistutbildning för specialistkompetens inom hud- och könssjukdomar vid Hudkliniken vid Universitetssjukhuset i Lund, där han även skrivit vetenskapliga artiklar i internationella dermatologiska tidskrifter och under många år varit amanuens för hudkursen vid läkarutbildningen.

Som hudläkare har Björn, förutom tjänstgöringen vid Hudkliniken i Lund, arbetat vid Specialistläkargruppen i Växjö, Hudkliniken vid Helsingborgslasarett, Carema i Lund, Österlens Hudläkarmottagning i Simrishamn, Hudläkargruppen Medicutis samt vid Psoriasisförbundet i Malmö.

Allmän information om hudvård vid Lundagårds Läkargrupp

Om ditt problem enligt praxis ska handläggas av distriktsläkare, så är vi skyldiga att hänvisa till vårdcentral. Hoppas att du har förståelse för detta.

Frikort gäller och fri sjukvård för barn och personer som är över 85 år.
Vi kan hjälpa dig som önskar få en bedömning av misstänkt hudsjukdom och kan därefter föreslå de mest lämpliga medicinska och kirurgiska åtgärderna.
Alla bedömningar och behandlingar utförs av läkare med specialistkompetens.

Har du en privat sjukvårdsförsäkring ringer du telefonnumret som du fått från försäkringsbolaget. Mottagningen har samarbete med de flesta försäkringsbolag genom BokaDoktorn.

Estetisk Dermatologi Kostnader för dessa åtgärder ryms INTE inom offentligt finansierad vård och detta får bekostas helt privat.